04.11.2023 06:31
Просмотров: 620

Виступ лідера ліванської «Хезболли», який інформаційно прокачували весь тиждень, відбувся.

Виступ лідера ліванської «Хезболли», який інформаційно прокачували весь тиждень, відбувся.

Тисячі прихильників Хасана Насрулли зібралися на центральній площі Бейрута, дітям в цей день навіть дозволили не відвідувати школу. Проте сенсаційних заяв не було.

● Натомість Насрулла заявив, що відповідальність за атаку на Ізраїль 7 жовтня цілком та повністю несе Палестина, а сама операція «не стосується будь-яких міжнародних чи регіональних проблем».

● Також він зазначив, що Іран не чинить тиску на групи опору та не втручається у конфлікт, хоча завжди був на стороні палестинців.

● Щодо участі у війні «Хезболли» Насрулла зазначив, що вона вступила в неї ще 8 жовтня і має певні успіхи.

● «Головна мета, над якою слід працювати цілодобово – зупинити війну і зупинити вторгнення в сектор Газа. Друга мета – це перемога опору та перемога ХАМАСу в секторі Газа, і ХАМАС має перемогти», – зазначив Насрулла.

Схоже, Іран та його проксі не готові до серйозної війни та дають задню.

-----

Выступление главы террористической организации Хезболла Насраллы лишь убедило меня в том о чём я писал пару недель назад - никакой большой войны на Ближнем Востоке не будет.

ХАМАС, вместе с Газой были отправлены на закланье его кураторами из Тегерана, которым разрастание боевых действий до уровня прямого участия в них США, ни к чему.

Адепты могут бесноваться по городам цивилизованного мира, демонстрируя свою природную дикость, но в руках своего руководства они не более чем расходный материал и мастера абстрагируются от чего-то большего чем бытовые хулиганство и разбой.

Насралла, по факту насра*** на ХАМАС и на каждого, кто испытывает ненависть к Израилю. Ненавидеть и злословить может каждый, а вот противостоять тому, кто тебя сотрёт в порошок - нет. Хасан не готов к объятиям гурий, у него сегодня жаренный поросёнок на ужин, с односолодовым островным на аперитив.

Джерело: https://t.me/gruntmedia/39168, https://t.me/zloyodessit/20403

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович