16.05.2023 09:04
Просмотров: 433

Або ми, або вони: удвох не виживемо. Тому українці мають прийти й взяти своє - Корчинський

Або ми, або вони: удвох не виживемо. Тому українці мають прийти й взяти своє - Корчинський

▶️ Цікаву інтелектуальну провокацію в інтервʼю YouTube версії «Орестократії» влаштував лідер «Братства» Дмитро Корчинський.

● Це екзистенційна війна для нас: або ми, або московити, вдвох не виживемо. Якщо ми збираємося вижити, то вони мають зникнути як нація, як культура, як економіка, як географічна єдність. Останні 500 років з тими "добрими людьми" ми перебуваємо або в стані війни, або в стані рабства.

● Україна суттєво зруйнована, зруйнована наша економіка, для стрибка нам необхідні ресурси. Захід мільярдами не засипле. Всі наші стратегічні ресурси перебувають у глибині РФ, і ми маємо взяти їх як компенсацію: нафту, газ, ліс, уран, все, що там є.

● Нам не потрібно окуповувати московитів, ми маємо просто скористатися дезінтеграцією. Московія – це нестабільна єдність, у 20-му столітті вона переживала щонайменше 5 криз, які ставили її на межу існування, просто цими кризами ніхто не скористався. Зараз імперія напередодні нової кризи, просто треба нею скористатися. Нарешті треба взяти своє, - спільно з поневоленими народами. Треба справді займати активну позицію й не дозволити відновитися цьому монстру.

● У РФ відбуватиметься боротьба між різними силами, і ми маємо всім цим силам допомогти. От якби 1993-го року, коли танки розстрілювали парламент, якби тоді ми й чечени поїхали на Москву, то війна була б досі... Це повториться знову, вже незабаром, знову танки розстрілюватимуть державну думу, Пригожин воюватиме з Кадировим, будуть ще які-небудь пригоди. В цих пригодах потрібно їхати та брати найактивнішу участь і не давати закінчитися фестивалю.

Ви можете по різному ставитися до Дмитра, але інтервʼю подивитися варто!!!

У логіці героєві розмови не відмовити!!!

Джерело: https://t.me/orestokratiia/768

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:15    129
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович