31.03.2024 06:47
Просмотров: 296

Британія готує нову зброю у можливій війні проти рф

Британія готує нову зброю у можливій війні проти рф

Елітні британські командос на навчаннях за Полярним колом використовували собак для постачання військ боєприпасами та продовольством. Група військової підтримки тренувалася із хаски у північній частині Норвегії. Про це пише The Daily Mail.

Такого способу вдалися після того, як представник комісії консерваторів з оборони Марк Франсуа визнав, що у війні проти путінської росії у Великобританії закінчаться боєприпаси та бронетехніка менше ніж за два місяці.

Фахівці з полку матеріально-технічного постачання знаходять способи, як залучити собак до ризикованих місій на територію противника.

Група, відома як Whisky Squadron (ескадрон хаски), складається з досвідчених інженерів, логістів, водіїв та солдатів охорони, які різними способами дістаються вказаних локацій під покровом темряви.

На опублікованому відео собаки пробираються дикою місцевістю в Арктиці. Команда військових працювала з норвезькою організацією Riverland Husky, вивчалася відстань, яку ця порода може подолати, швидкість та витривалість на засніженій місцевості.

"Ми боремося з загрозою високотехнологічної зброї і розглядаємо низькотехнологічні та малопомітні рішення, такі як собаки-хаски, для поповнення запасів передових сил", - пояснив капітан Королівської морської піхоти Ел Хантер .

Whiskey Squadron з'явився лише шість місяців тому.

За словами морського піхотинця Роберта Сварта, молоді бійці хочуть приїхати до Норвегії та випробувати себе в одних із найскладніших умов у світі.

Пересічний Джеймс Глєдхілл , фахівець із постачання Королівського логістичного корпусу, додав: «Будучи молодим солдатом, ви читаєте новини і бачите, що відбувається сьогодні в Україні. Я думаю, що це більше, ніж будь-які інші вчення, є репетицією місії. Звичайно, ми готові, якщо станеться найгірше, стати пліч-о-пліч з нашими норвезькими партнерами».

Джерело: charter97.org

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:28    118
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович