08.01.2024 07:58
Просмотров: 402

Обмін ламп розжарювання на LED: в Україні стартував новий етап

Обмін ламп розжарювання на LED: в Україні стартував новий етап

З 4 січня в Україні стартував новий етап програми обміну ламп розжарювання на LED. Пенсіонери мають можливість отримати до п'яти нових LED-ламп.

Про це повідомила перший віце-прем'єр-міністр та міністр економіки України Юлія Свириденко. За її словами, протягом минулого місяця пенсіонери у селах вже отримали додаткові 4,5 мільйона світлодіодних ламп, а загалом українці обміняли понад 26 мільйонів ламп.

● Закликаємо всіх, хто ще не скористався програмою, отримати свої п'ять світлодіодних ламп і вкрутити їх замість ламп розжарювання. Таким чином ви допоможете українським енергетикам зменшити навантаження на енергосистему. Зараз це знову актуально, адже ворог відновив масовані ракетні обстріли.

У Кабміні уточнюють, що за умовами програми всі пенсіонери, які хочуть отримати LED-лампи вперше, а також ті, хто раніше користувався обміном, можуть зробити це безкоштовно.

При обміні пенсіонери повинні мати при собі:

● паспорт;

● ідентифікаційний номер фізособи;

● пенсійне посвідчення;

● активний номер телефону.

● Також тепер пенсіонерам не обов'язково брати із собою старі лампи для обміну. Вони можуть принести їх до відділень "Укрпошти" протягом місяця після отримання LED-ламп.

У мешканців нашої країни, які досі не скористалися програмою, також є можливість отримати до 5 світлодіодних ламп у міських та сільських відділеннях "Укрпошти".

Програма також відкрита для юридичних осіб, таких як: медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та ОСББ, які мають можливість отримати LED-лампи, подавши відповідну заяву через застосунок "Дія".

Джерело: podrobnosti.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович