01.03.2024 06:10
Просмотров: 360

В ЄС прокоментували погрози путіна у посланні: Брехня та зусилля з переобрання

В ЄС прокоментували погрози путіна у посланні: Брехня та зусилля з переобрання

В ЄС прокоментували заяви президента рф Володимира путіна у посланні до Федеральних зборів 29 лютого, вказавши на брехливі твердження російського диктатора, а також, що на його промову варто дивитись в контексті майбутніх президентських виборів.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на заяву зовнішньополітичного речника Єврокомісії Петера Стано під час щоденного брифінгу у Брюсселі

Пряма мова: "На цю промову варто дивитися в контексті майбутніх президентських виборів у росії. Це частина зусиль путіна з переобрання".

Деталі: З іншого боку, за його словами, це один з багатьох прикладів того, як путін намагається перекинути вину за війну, яку він розпочав проти України, за нестабільність, яку він намагається створити навколо України у всьому регіоні.

"Для нього це ще одна можливість поширити добре відому брехню. Він продовжує обманювати власну націю і вводити в оману громадськість за кордоном, адже є ті, хто досі продовжує його слухати", – зазначив речник.

За його словами, саме путін почав війну проти України і саме він відповідальний за всі наслідки: внутрішні в росії, регіональні в Україні, а також глобальні наслідки.

Стано також наголосив, всі ядерні погрози путіна є абсолютно неприйнятними і недоречними.

"путін обманює націю, нація живе під залізним кулаком і репресіями в стилі Сталіна, армія перебуває у катастрофічному стані, економіка руйнується, довіра до країни повністю зруйнована і його зусилля зруйнувати Україну провалилися", – заявив він.

Що було раніше: 29 лютого путін звернувся з посланням до Федеральних зборів, де говорив, серед іншого, про "повну готовність" ядерних сил, та лякав наслідками потенційного рішення залучити військових країн НАТО в Україні. При цьому він назвав "маячнею" побоювання, що росія може напасти на якусь із країн Європи.

Джерело: pravda.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович