03.12.2023 11:11
Просмотров: 476

В уряді Естонії шукають способи депортувати тих, хто вирішить здобути громадянство РФ

В уряді Естонії шукають способи депортувати тих, хто вирішить здобути громадянство РФ

На початку листопада міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс заявив, що шукає способи висилати з країни тих, хто вирішить отримати російське громадянство.

Прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас підтвердила: в уряді шукають способи депортувати тих, хто вирішить здобути громадянство РФ

Каллас нагадала, що Російська Федерація порушила всі принципи міжнародного права, напавши на державу та народ України. Рійгікогу і Рада Європи визнали режим Російської Федерації, що підтримує тероризм, а саму РФ - державою, що підтримує тероризм.

На думку Каллас, враховуючи, що через незалежні ЗМІ людина, яка тривалий час прожила в Естонії, мала можливість скласти справжнє уявлення про напади Росії на Україну та про відношення вільного, демократичного світу до нападів Росії на Україну і при цьому добровільно вирішила прийняти російське громадянство, це явний сигнал, який естонська держава неспроможна ігнорувати.

«Крім того, той факт, що людина, яка проживала в Естонії, вирішує отримати громадянство Російської Федерації в той час, коли Російська Федерація нападає на українську державу та народ, свідчить про те, що у разі потреби в рамках мобілізації вона готова вступити до російської армії та брати участь у нападах на Україну. Це вже загроза безпеці Естонської Республіки та дуже чіткий сигнал, який естонська держава не може ігнорувати», - відповіла Каллас

А у нас Міністр внутрішніх справ каже, що російський паспорт не є причиною для звільнення. От це і називається пріоритети.

Джерело: https://www.facebook.com/borislav.bereza

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович