03.04.2017 08:48
Просмотров: 1642

Укрзалізниця сделала исторический шаг

И стала членом Транскаспийского транспортного маршрута

Укрзалізниця стала членом международной ассоциации "Транскаспийский международный транспортный маршрут". Об этом сообщил председатель ПАО Укрзалізниця Войцех Балчун на своей странице в Facebook.

(Укрзалізниця щойно стала повноправним членом «Міжнародної асоціації «Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут». Таке рішення одноголосно сьогодні у Баку прийнято на засіданні загальних зборів та правління цього Об’єднання юридичних осіб. Ми подали детальну інформацію про поточний стан компанії, ознайомили зі стратегією реформування Укрзалізниці на найближчі п’ять років і висловили своє бажання приєднатись до такого перспективного проекту як «Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут». Колеги з казахської, азербайджанської та грузинської залізниць високо оцінили наші кроки і потенціал УЗ. Тому прийняли нас до лав об’єднання і висловили зацікавленість у подальшій взаємній інтеграції можливостей залізниць, що тепер входять до розширеної асоціації ТМТМ. Ми для себе ж бачимо у такому об’єднанні зусиль нові шляхи для збільшення вантажної бази, зростання обсягів вантажопотоку та інші позитивні наслідки від уніфікації перевізного процесу. Ставши сьогодні частиною цього транспортного коридору, ми отримали можливість впливати на стратегію його розвитку і позиціонування. І для Укрзалізниці, і для України це, як історично, так і стратегічно важливий крок. Попереду – наповнення конкретним змістом домовленостей про наміри. Розкажемо про ці проекти найближчим часом.)

Справка: Транскаспийский транспортный маршрут - международный транспортный коридор Китай-Турция-Европа. Обеспечивает транспортную связь между Китаем и Европой в обход России, через Казахстан, Азербайджан, Грузию и Турцию.

Источник: glavnoe.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    940
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович