27.03.2020 08:14
Просмотров: 897

Як харків’яни продовжують працювати та навчатися у дистанційному режимі (ВІДЕО)

Як харків’яни продовжують працювати та навчатися у дистанційному режимі (ВІДЕО)

Під час карантину харківські студенти продовжують навчання у дистанційному режимі. Також більшість людей перейшли на режим віддаленої роботи.

Анастасія Хардікова вже третій рік працює SMM-менеджеркою. Просуває бізнеспроєкти за допомогою соціальних мереж. Дівчина каже: з початку карантину перебуває вдома, адже вважає важливим зберігати здоров’я.

Анастасія Хардікова, SMM-спеціалістка

Есть куча плюсов удаленки. Например, вы сами строите свой график, вы сами планируете свой день, вы сами распределяете задачи, вы сами решаете где вам находится.Также конечно же есть и минусы. Если вы человек, которому очень тяжело заставить себя что-то сделать, то вам будет тяжело себя воспитывать. Это как с ребёнком, только в данной ситуации ребёнок – это вы.

Дівчина розповідає, що новий формат не сильно змінив її звичайний графік, зараз вона ще більше занурена в роботу. Анастасія радить зробити атмосферу вдома максимально комфортною, провітрювати кімнату та робити фізичні вправи. Також, рекомендує звільнити робоче місце від зайвих предметів.

Анастасія Хардікова, SMM-спеціалістка

В первую очередь вам нужно сделать так, чтоб ваши глаза кровати не видели, иначе вы все время будете хотеть спать. Иначе это не работает. Вам нужно обязательно переодеться, вы можете накрасится, можете не краситься. Но главное выйдете из этого пижамного режима и войдите в строгий рабочий режим.

Більшість харківських вишів перейшли на дистанційне навчання. Ніколь Костенко – студентка державної академії культури. Розповідає: від початку карантину викладачі повідомили про перехід в онлайн-режим. Наразі студенти отримують завдання через спеціальний освітній додаток.

Ніколь Костенко, студентка

Мы можем выполнять эти задания сидя дома, и на работе, и просто в поездке. То есть мы можем это написать, прикрепить документ, в котором мы всё написали и зарегистрироваться, что мы его выполнили, получаем оценки за это. Потом есть общая ведомость по которой будут определять нашу успеваемость, дополнительные была и прочее.

Дівчина зазначає, що в такій системі є мінуси. Наприклад, реєстрація та засвоєння ресурсу забрали багато часу у всієї групи. Також, іноді незручно підтримувати контакт із педагогами. Олена Зіненко викладає рекламу та піар в академії культури та університеті імені Каразіна. Зазначає: інтерес студентів до дистанційного навчання є навіть більшим, аніж до звичайного формату.

Олена Зіненко, викладачка

Перше? Я зараз використовую Zoom для відеоколів для відеозв’язку. Потім ми використовуємо інструменти Google, які допомагають наприклад працювати разом в документах. Тобто ми бачимо хто і що пише? Відповідає на питання в реальному часі.

У Міністерсті освіти і науки повідомили, що згідно з рішенням уряду, усі навчальні заклади мають продовжувати карантині заходи до 24 квітня включно.

Источник: objectiv.tv

Автор: Василиса Степаненко

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович