20.06.2017 10:55
Просмотров: 916

Kharkiv Fashion стрімко розвивається в міжнародному просторі

Kharkiv Fashion стрімко розвивається в міжнародному просторі Kharkiv fashion cluster робить перші виважені кроки до міжнародного розвитку і визнання.

16 червня відбулася бізнес-зустріч представників кластеру легкої промисловості та дизайну "Kharkiv fashion cluster", дизайнерів та fashion виробників міста Харкова з представником fashion-проекту Fashion Weeks Agenda (New York Fashion Week, London Fashion Week, Milan Fashion Week, Paris Fashion Week, Arab Fashion Week Dubai) Вікторією Волковою та скайп включення з президентом Beirut Fashion Week і CFO в Arab Fashion Council – Антоніо Рубел-Логатто.

Вікторія Волкова – організаційний партнер світових майданчиків fashion-індустрії Arab Fashion Week (UAE) завітала до Харкова на запрошення заступника директора Департаменту, начальника Управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради Вікторії Грецької-Миргородської.

Kharkiv Fashion стрімко розвивається в міжнародному просторі На бізнес-зустрічі були присутні більше 30-ти компаній та брендів, що презентували можливості дизайну та легкої промисловості міста Харкова:

- відбулося знайомство іноземних партнерів з потенціалом харківських дизайнерів, обговорення можливостей співпраці, зокрема – презентації колекцій харківських та всеукраїнських дизайнерів в рамках виставок, днів моди та інших модних заходів в Об'єднаних Арабських Еміратах;

- підписання меморандуму про співпрацю між Кластером дизайну і легкої промисловості Харкова та представниками організаційного комітету Arab Fashion Week (ОАЕ).

Учасники зустрічі обговорювали можливість організувати спільний проект, який допоможе презентувати українських дизайнерів, торговельні марки і стартаперів на міжнародному майданчику – в Об'єднаних Арабських Еміратах. Крім презентацій колекцій планується побудувати найдовший в світі подіум, який буде більше 4 км, та стане новим рекордом в книзі Рекордів Гіннеса.

За словами організаторів зустрічі, старт спільного проекту дасть можливість розвитку харківським і українським брендам, залучення інвестицій в сферу дизайну і легкої промисловості регіону.

Він включатиме в себе багаторівневу програму розвитку індустрії в Харкові і в Україні , оскільки, крім показів Українського тижня моди в Дубаї, Вікторія Волкова готова приділити особливу увагу освітній частині заходу, бо вважає, що освіта – це основа успіху в будь-якому бізнесі.

Kharkiv Fashion стрімко розвивається в міжнародному просторі Розвиток Kharkiv fashion cluster за підтримки міжнародних партнерів стане тим потужним мотиватором для учасників кластеру, який дозволить сумісно просувати вітчизняні бренди на світовому рівні.

«Забезпечити проведення світового тижня моди, від фотографів до дизайнерів, все може бути організовано Українцями, бо ми заслуговуємо бути кращими», – відзначила Вікторія Волкова.

«Україна не повинна обмежуватися тільки Європейським ринком, бо наші дизайнери, митці та виробники готові працювати за високими міжнародними стандартами і розвиватися, як всесвітнього відомі бренди», – вважає начальник Управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради Вікторія Грецька-Миргородська.

Управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради у квітні місяці ініціювало проведення наймасштабнішої модної події міста – Kharkiv Fashion. Проект Kharkiv Fashion підтримали відомі діячі моди та мистецтва України, Ukrainian Fashion Week, а також він був визнаний кращим fashion-event України в 2017 році і кращим регіональним івентом за версією VII Міжнародної Премії Ukrainian Event Awards.

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович