06.08.2021 09:50
Просмотров: 772

Нафтогаз ініціює міжнародну нафтогазову конференцію для залучення зовнішніх інвестицій у розвиток галузі

Нафтогаз ініціює міжнародну нафтогазову конференцію для залучення зовнішніх інвестицій у розвиток галузі

З метою залучення інвестицій для розвитку української нафтогазової галузі та посилення інтеграції з Європейським Союзом у питаннях енергетичної безпеки Нафтогаз ініціює проведення Українського газового інвестиційного конгресу (Ukrainian Gas Investment Congress – UGIC). Захід за підтримки Міністерства енергетики України та Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України відбудеться у Києві з 20 по 22 жовтня 2021 року.

У період глобального енергетичного переходу до відновлюваних джерел енергетики Нафтогаз зосереджується на видобуванні газу як найбільш екологічно чистого викопного палива. Наразі компанія є одним з найбільших виробників газу в Європі з річним видобутком 14 млрд куб. м. Нафтогаз має газові активи, які дадуть змогу збільшити запаси до 600 млрд куб. м.

Розвідка та освоєння нових акваторій Чорного моря разом з нетрадиційними та глибокими родовищами газу є частиною планів Нафтогазу на найближчі роки. Реалізація цих планів вимагає близько 20 мільярдів інвестицій доларів США впродовж наступних 10 років.

«Україна, а разом з нею і Нафтогаз, відіграють ключову роль у забезпеченні енергетичної безпеки Європи. Маючи другі за обсягом запаси газу на континенті, Україна має найбільшу можливість зростання видобутку природного газу в Європі. Під час Українського газового інвестиційного конгресу ми плануємо презентувати наші інвестиційні можливості всьому світу», – повідомив голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Юрій Вітренко.

Як ініціатор Українського газового інвестиційного конгресу, Нафтогаз бере участь у створенні платформи для ефективної співпраці, пошуку нових концепцій та рішень, а також спільних дій щодо надійної та безпечної енергії.

Планується, що участь у події візьмуть до 1000 бізнес- та політичних лідерів з усього світу, з доповідями виступатимуть 30 спікерів впродовж трьох днів.

Організатором Українського газового інвестиційного конгресу є міжнародна компанія DMG Events – один з провідних організаторів світових заходів. Зокрема, DMG щороку проводить найбільші енергетичні конференції у світі – Gastech (Дубай, ОАЕ), ADIPEC (Дубай, ОАЕ) та Global Energy Show (Калгарі, Канада).

Крістофер Хадсон, президент компанії Global Energy, DMG Events прокоментував: «Ми дуже сподіваємось об’єднати зусилля з Нафтогазом для проведення цієї події в Україні. Збираючи лідерів енергетичної галузі, політиків та інвесторів, Український газовий інвестиційний конгрес представить світові можливості українського природного газу та привабливий інвестиційний клімат».

Департамент з інтегрованих комунікацій НАК «Нафтогаз України»

Источник: naftogaz.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    1102
Октябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

  • Доставка води в Харкові avita.ua - енергія природи у кожному ковтку

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович