07.07.2024 10:27
Просмотров: 423

«Креатив» від ФСБ

«Креатив» від ФСБ

У 2022-ому російська розвідка доповідала путіну про квіти, якими його війська будуть зустрічати на вулицях українських міст. Результат? Солдати-загарбники таки отримали квіти. На могили. Агенти на місцях заарештовані СБУ і перебувають в українських тюрмах. Керівництво розвідки на пенсії. Нове пробує грати в креатив. Результат – той самий.

Після розгрому своїх мереж у перший рік повномасштабного вторгнення, ФСБ активно шукає нові форми для вербування і роботи власних агентів. Черговий результат «креативу» росіян підлеглі Малюка затримали в Одесі. До складу агентурної ФСБ входили три одеситки віком від 19 до 23 років. Вони готували масований ракетно-дроновий удар по військовій інфраструктурі. Щоб встановити координати потенційних цілей, обходили місто під виглядом дружніх прогулянок. У разі виявлення «потрібного» об’єкта, агенткифотографувались на його фоні, зокрема робили селфі з прив’язкою до місцевості.

СБУ щотижнево знешкоджує подібні мережі. Частіше за все на прифронтових територіях та у великих містах. Десятки навідників вже отримали великі тюремні терміни за вироком суду.  Кожне викриття подібних агентів рф – це десятки врятованих життів військових та цивільних людей. У Одесі, після затримання агенток, Служба провела додаткові заходи для убезпечення локацій українських військ. Крім того, затримання навідників важливі не тільки для справедливого покарання злочинців, але і як застереження для інших російських поплічників.

Цікаво, що у зрадників вже є розуміння - їх дуже швидко викриє наша контррозвідка. Тому агентки з Одеси просили російських кураторів про «своєчасну евакуацію» та працевлаштування. Характерно, що найбільше ворога цікавили локації військкоматів та медустанов, де проходять лікування українські захисники. Це вкладається в рамки компанії, яку зараз ведуть у ФСБ: силові заходи російських агентів проти таких установ видаються за народний гнів українців.

Що ж до зрадниць, то їх попереду очікує суд.Санкція статті, яку їм інкримінують, передбачає довічне ув’язнення. При цьому ФСБ не спішить обмінювати своїх викритих агентів, особливо з числа завербованих українських громадян, ставлячись до них, як до непотребу. І тут з ворогом можна погодитись – зрадниці, які наводили ракети на власне місто жодного співчуття не заслуговують.

 

Джерело: https://t.me/allgolobutsky/28291

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Октябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

  • Доставка води в Харкові avita.ua - енергія природи у кожному ковтку

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович