Сегодня 08:19
Просмотров: 122

У Лейпцигу за підозрою у співпраці з розвідкою КНР затримано китаянку, яка працювала в аеропорту «Лейпциг/Галле», звідки вирушають військові вантажі до України

У Лейпцигу за підозрою у співпраці з розвідкою КНР затримано китаянку, яка працювала в аеропорту «Лейпциг/Галле», звідки вирушають військові вантажі до України

Їй 38 років. Вона була співробітницею компанії, яка надає логістичні послуги в аеропорту Лейпцигу.

За версією прокуратури, затримана неодноразово передавала інформацію про рейси, пасажирів та військові вантажі агенту китайських спецслужб.

Аеропорт «Лейпциг/Галле» є важливим логістичним центром для військової промисловості Німеччини, звідки здійснюються експортні постачання озброєнь та відправка військових вантажів для України.

Агента, якому підозрювана передавала інформацію, було затримано трохи раніше. Йдеться про Цзяна Г., який працював помічником депутата Європарламенту від вкрай правої партії Німеччини «Альтернатива для Німеччини» (АдГ) Максиміліана Кра.

▶ ️Блін, як все просто! Ми тут ганяємо один одного, щоб, не дай Бог, не опублікувати світлини переміщення західної техніки, дуємо на воду, а виявляється можна просто влаштуватись на прохідну посаду у компанію, яка надає логістичні послуги тим, хто формує і відпраляє військові вантажі, і... І все - інформація про ці вантажі у путіна на столі!

А те, що агентурний ланцюг створений через китайців та фашистську партію АдГ, яка орієнтована на москву - так це класика агентурно-оперативної роботи у випадках, коли треба прикрити головного бенефіціара та вигодонабувача.

Добре, що викрили, але сумно від думки про те, скільки ще такої шушвалі розкидано по країнам, які є нашими найближчими партнерами. Та й в самій Україні їх не мало.

Джерело: https://t.me/Ol_Sharp/20641

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:58    96
Октябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

  • Доставка води в Харкові avita.ua - енергія природи у кожному ковтку

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович