Сегодня 07:50
Просмотров: 128

За матеріалами ДБР повідомлено про підозру судді Господарського суду Дніпропетровщини, який замовив викрадення свого бізнес-партнера

За матеріалами ДБР повідомлено про підозру судді Господарського суду Дніпропетровщини, який замовив викрадення свого бізнес-партнера

● За матеріалами ДБР заступник Генпрокурора повідомив про підозру одному із суддів Господарського суду Дніпропетровської області. Для того, аби вирішити свої бізнесові справи, суддя замовив викрадення партнера.

● «Служитель феміди» у 2017 році крім основної роботи вирішив отримувати прибутки від підприємницької діяльності. Через офіційну заборону суддям займатися бізнесом, він знайшов підставну людину, на яку і почав оформлювати всі дозвільні документи.

● Суддю цікавив агросектор, тому його партнер зареєстрував сільгосппідприємство на Сумщині. Для старту бізнес-проекту фігурант виділив понад 3 млн грн. За ці кошти підставна особа придбала на своє ім’я комбайни, вантажівки, трактори й іншу техніку. Більшість прибутку отримував саме суддя, а його «партнер» за керівництво підприємством мав значно менший дохід.

● Для того аби убезпечити себе від можливих провокацій з боку компаньйона, суддя змусив його укласти фіктивний договір позики на 5 млн грн, які начебто позичила співмешканка судді.

● З часом підприємство розширювалось, і гроші в його розвиток, у тому числі вкладав і партнер підозрюваного. Втім, суддю почало все менше влаштовувати керівництво компанією своїм напарником. В один з моментів він вирішив прибрати його з товариства, шантажуючи мільйонною позикою. Однак безоплатно чоловік не захотів відходити від справ.

▶ ️Не знайшовши спільної мови, суддя вирішив вплинути на ситуацію фізично. Він замовив представникам кримінального середовища викрадення напарника. За $17 000 чоловіка мали позбавити волі та змусити підписати необхідні документи для переходу права власності на майно господарства.

Джерело: https://t.me/DBRgovua/4504

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Июль
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович