09.05.2020 13:03
Просмотров: 937

Організовані автоперевезення повинні поступово відновлюватися, але медична безпека є найвищим пріоритетом, - Вадим Пристайко

Організовані автоперевезення повинні поступово відновлюватися, але медична безпека є найвищим пріоритетом, - Вадим Пристайко

8 травня Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Вадим Пристайко зустрівся з представниками асоціацій автоперевізників України. Розмову зосередили на обговоренні проблемних питань організації перевезень сезонних робітників іншими, крім авіа, видами транспорту.

“Головним пріоритетом залишається безпека для здоров'я українців, але організовані автоперевезення мають поступово відновлюватися. Тому Уряд та Офіс Віце-прем'єр-міністра чекають від асоціації та залучених до цього діалогу відомств конструктивних пропозицій, які дадуть можливість дозволити перевезення, але не допустити нових спалахів коронавірусу”, - наголосив Вадим Пристайко.

У рамках зустрічі учасники обговорили заходи медичної та санітарної безпеки, які можуть бути запроваджені у рамках організованих автоперевезень, щоб не допустити нових спалахів коронавірусу як в Україні, так і серед сезонних робітників за кордоном.

Учасники обговорення дійшли згоди, що треба якнайшвидше провести усі необхідні спільні консультації з асоціаціями та представниками Уряду, щоб сформувати єдиний, прозорий та зрозумілий механізм протиепідемічних заходів під час автоперевезення для врахування цих заходів у загальному процесі пом'якшення карантинних обмежень, які поступово запроваджуються Урядом в Україні.

Довідково

29 квітня Прем'єр-міністр України уповноважив Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, а також Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції України здійснити координацію питання про налагодження можливості сезонних працівників з України здійснювати організований виїзд на роботу за кордон.

Источник: kmu.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    939
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович