28.04.2023 06:58
Просмотров: 444

10 хороших новин 27 квітня

10 хороших новин 27 квітня

● Непереможна українська армія відбила 35 атак копрокадаврів на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям чотири скупчення, зрк, 5 дронів, два пункти управління, склад боєприпасів та два артилерійських підрозділи

● ПАРЄ ухвалила резолюцію, якою засуджується примусова депортація українських дітей на росію. Там зазначено, що депортація є ознакою геноциду і це вперше коли ПАРЄ використовує до росії слово геноцид. Осміліли таки на другому році великої війни. До речі, причетним визнано Лукашенка. Не пропетляв цього разу крошка-картошка

● Наша постійна рубрика «горящая росія». Масштабні весняні пожежі – явище для балалайні щорічне, але від того не менш приємне. Поперше стався викид і спалах газу на свердловині у Якутії. По друге - шість великих пожеж у Свердловській області, вигоріло більше 180 будівель, а одне селище згоріло повністю. От як корисно ставити свічечку за доров’я якогось військового злочинця, що вкривається коростою в окопах під Бахмутом

● На Херсонщині застремоусили пропагандиста Сергія Твєтинського, який очолював приймальню псевдопартії «Справедлива Росія – За правду», а у Мелітополі – зрадника-мусора.

● Польща вилучила гроші з рахунків посольства і торговельного представництва росії. Найбільшу насолоду тут викликає навіть не це, хоча поляки кажуть, що там «значні кошти» а те, як лапті верещать про порушення Віденської конвенції.

До речі, можна потім ухвалити конвенцію, за якої русню треба буде пи$дити у будь-якому куточку цивілізованого світу кожного разу, коли вони згадуватимуть про якісь свої права? Хоч до легких тілесних, ми ж не звірі, дякую.

● Продовжує самоліквідовуватися авіація лаптів. Черговий винищувач МіГ-31 загорівся і впав в озеро у Мурманській області, неподалік кордонів НАТО. Обидва пілоти, на жаль, встигли катапультуватися. Бажаємо тамтешнім ведмедям бон апетіт.

● Україна повернула із полону ще 44 наших героїв. Боляче дивитися, які вони худі та зморені. Але ми своїх і полікуємо, і відгодуємо. А країна – холерний барак після нашої перемоги голодуватиме і бідуватиме сука століттями.

● На Кіпрі загорівся російський центр науки і культури. Я не вірю у підпал, це просто приведення ситуації у відповідність до реальності. Бо ніякої російської культури нема і ніколи не було. Вся їхня культура полягає у тому, щоби щось десь змавпувати чи спи$дити, тож обгоріла руїна – це якраз те, як центр їхньої культури має виглядати насправді.

● Наші прикордонники вишукано знущаються з білоруських. Вмикають їм повітряну тривогу, «щоби визначилися, на чиєму вони боці». Ще прикордонні війська бульбафюрера скаржаться, що наші показують їм факи у біноклю, надсилають листівки з погрозами і повісили на кордоні манекен у російській військовій формі, назвавши його ліквідованим під Києвом Валерою

● Лапті на Запоріжжі рили собі окопи, а оскільки їх на генному рівні тягне до усього брудного і заразного, то докопалися до скотомогильника і підчепили сибірську виразку. Так сказати з вогником відзначили річницю окупації чорнобильського рудого лісу. Тепер цілий підрозділ макак сидить на каратині, а двох вже вивезли у невідомому напрямку. Мабуть у тих же окопах на скотомогильнику і утилізують.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/888

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:34    106
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович