01.01.2024 08:50
Просмотров: 368

10 хороших новин 2023 року

10 хороших новин 2023 року

● Ви живі. І якщо ви зараз сидите в оселі із санвузлом, газом та електрикою, значить ви вже живете краще за пересічного жителя рф. Якому залишається тільки надрочувати на те, що по вас прилетить шахед і ви на якісь час опинитеся в таких же умовах як він

Але і тоді у вас є шанс відбудуватися і жити далі, навіть краще. А у русні таких шансів ніх#я нема

● На початку 2022 року з Києва повтікали посольства. А цього року Києвом гуляв Байден. Прилетів він, а за ним нові стрілялки. Ви не замислювалися, чим ми зараз дістаємо до Феодосії?

Ми отримуватимемо допомогу і далі. Їм простіше дати гроші. Ну вони ж не йо@нуті.

А ще ми отримали статус кандидата до ЄС

По факту, путін цього року жодної зі своїх стратегічних цілей не досяг. Тільки собаки на Донбасі вже ригають від російського м'яса

● Болотній економіці вже точно пи$да, але довірливим росіянцям поки ще здається, що це Аліна Кабаєва. Курячі яйця за ціною кіндерів – це ще дрібниці, головний сюрприз буде до 2025 р. Може здатися, що санкції не працюють - наступного року бюджет на оборону в них на 70% більший за нинішній. І русня цього року ще заробляла на нафті і алмазах.

Але друзі мої, звідки гроші? Пограбований, вже майже збитковий Газпром, зупинені нафтові розробки, пограбували компанії, які виходили з рф. Всі гроші ідуть на війну. Питання – на шо вони житимуть далі?

Ви уявляєте, як воно потім ї@ане? Немає механізмів, як це зупинити, крім іноземних запозичень. І хто ж на яких умовах їх дасть?

● російські літаки розвалюються у повітрі: 180 за рік – втричі більше, ніж у 2022. Ну ж бо спи$дити літаки вони встигли, а напи$дити деталей не здогадалися, бо санкції, та й не готувалися, Київ за три дні, ну, ви пам’ятаєте.

Автомобілі розвалюються. Посеред цього пи$деця сидить путін і розвалюється також, але скотча і ботокса вони встигли напи$дити, тому поки якось так

● У Києві нарешті викинули статуї Щорса і Пушкіна. 10 років війни знадобилося, щоби знести цю імперську ссанину.

І якщо хтось досі питатиме, чим нам заважав Пушкін, спитайте, чим їм заважав Стус. А хто це? Ну, так отож…

● Цього року ми зустріли Різдво… добре, давайте я це назву так, як я це називаю – не з росянами. І ще у нас чимало сімей – православно-католицькі, і перехід на Юліанський календар нарешті подарував їм спільне Різдво.

● Некромантів нарешті поперли з лаври. Загалом близько 600 парафій перейшли до ПЦУ. Паша Мерседес, до якого риги бігали як до смотрящого і проклять якого боялися до усрачки, тепер смиренно зносить усі тяготи домашнього арешту. Не прогружається @лять, з усіма цими оновленнями, бойова магія з першої версії

● Непереможна українська армія набила 45 літаків (їхні дуболоми самостійно ще близько 10), потопили 6 кораблів і катерів і вивели з ладу ще не менше десятка.

ЧФрф цього року перетворився на дивізіон наляканих корит, що метушаться усіма крім Чорного морями, щоби від них нарешті відї@алися наші морські малюки.

Є на флоті такий термін – боротьба за живучість. Так от тепер вона полягає у тому, щоби якнайшвидше комісуватися, хоть тушкой, хоть чучелом

● Низка зухвалих операцій, що увійдуть у підручники світових розвідок. Новочеркаськ. Будівля ЧФ рф у Севастополі. Кримський міст. Виманили російський Мі-8 з пілотом. Вишки бойка. Погром на псковському аеродромі, etc.

Паралельно всяка офіцерня на болотах то з вікон випадає, то примудряється застрелитися під час пробіжки

● Війнонька прийшла на болота. Гарно так по Бєлгороду від України відрекошетило. Цього року на росії взагалі вибухало рясно і по багатому, і по аеродромах, і по нафтобазах, і по Москві. І це ми ще тільки почали. Вам, йо@ана русня, скоро та акула у Єгипті людяною здаватиметься.

Навіть діти у садочку просять у Миколая барбі, лего і щоби здохла вся русня. А ми, як ви знаєте, дуже любимо своїх дітей.

Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/989

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович