27.11.2023 08:51
Просмотров: 473

10 хороших новин 26 листопада

10 хороших новин 26 листопада

● Непереможна українська армія відкинула лаптів на 2-8 км на лівобережжі Дніпра. За даними Генштабу це вже плацдарм

● За результатами нового Рамштайну сформовано нову коаліцію з ППО з 20 країн, Німеччина і Нідерланди оголосили про нову допомогу, зокрема з тих самих ППО, а Велика Британія та Норвегія займатимуться безпекою у Чорному морі. Вопщем «Wer wartet mit Besonnenheit/Der wird belohnt zur rechten Zeit» і «Wer ficken will/Muss freundlich sein», іф ю ноу вот ай мін

● Наші злопам’ятні сонечки цими днями забаранили:

воєнкора «Росії 24» Бориса Максудова, який виявився настільки везучим, що помер до того, як його привезли у лікарню Джанкою. Хоча трохи корисний ідіот був, допомагав українській армії коригувати обстріли своїми сюжетами

зрадника присяги, перевертня в погонах і заступника гауляйтера Харківської області Олександра Слісаренка. Колись цей мусор бився за харківський антимайдан, воював за «ЛНР», а потім перебрався працювати до затишного кабінетика. Думав там йому вже нічого не загрожує, сука, розслабився

● Фінляндія закрила всі крім одного пункти пропуску на східному кордоні з болотним рейхом, бо русня намагалася влаштувати їм еміграційну кризу як в 2021 у Польщі. Підвозили до кордону мігрантів з Близького Сходу та Африки і відправляли їх далі. На однакових новеньких велосипедах. Російського виробництва. Необучаємі

І головне же, що насрали у панамку своїм же громадянам, які звикли швендяти через той кордон туди-сюди на закупи і до родичів. А тепер, авжеж, виють про русофобію.

Петтері Орпо каже, що можливо скоро закриють і останній пункт пропуску, бо заї@али. Норвегія та Естонія зараз розмірковують над аналогічним рішенням.

● Наша постійна рубрика «горящая росія». Полихає челябінський тракторний завод де роблять дизельні двигуни для російських танків, бмп та іншої гусіні.

● Скандал у Маріуполі. Чмобікам, набраним із зеків, видали командира не по понятіям. Пишуть, сварив некрасиво уважаємих людей, навіть вбити міг когось. Ну вони його й тойво. По своїм понятіям. Підрозділ після цього ухвалив оперативно-тактичне рішення повертатися в тил.

● Рада нарешті ухвалила закон про те, щоби військові могли безкоштовно зберігати репродуктивні клітини у кріобанках. Всі, хто мають ставлення до війська, знають, наскільки це важливо. У тому числі для військових-жінок.

Але тримаємо кулачки, щоби всі майбутні мами і папи повернулися з перемогою, цілими та неушкодженими, і ця крайня міра їм ніколи не знадобилася

● Служба Божа України упіймала на Херсонщині сучасного павліка морозова. Депутат сільради, колишній регіонал, одразу після окупації поліз до Салдьда за посадою, а щоби дали, розповідав, хто у селі багатий живе, щоби був сенс грабувати, кого вигідно взяти у полон і повернути за гроші, поздавав окупантам не тільки проукраїнських сусідів, а й власного батька, якого невдовзі забрали на підвал. Невідомо, чи пережив старий таку зраду.

Після деокупації населеного пункту наш павлік не втік і збирався залягти на дно. Сомик, @лять. Тепер ще розповідатиме, що його примушували.

● Легендарна колекція «Скіфське золото» після 10 років судових тяжб з кримськими абізянами (я досі не розумію, як взагалі можна було включати у судовий процес музеї «республіки Крим» якої юридично не існує) повертається в Україну. На контрольовану територію. І вже після деокупації повернеться у рідний Крим. Нинішні абізянські музейники, які верещать про таку велику несправедливість, зможуть на це подивитися у тюрмі по телевізору. До того часу вони вже добре згадають українську

А, і до речі, гроші за 10 років зберігання музей Алларда Пірсона з нас не братиме.

● Штормом позмивало усі окопи і траншеї, яких лапті набудували на пляжах Євпаторії, очікуючи на український десант. Втім від початку було зрозуміло, що це просто відмив бабла.

Найобразливіше тим євпаторійським підприємцям, які топили за рашку, а через цю є@алу влітку взагалі не заробили на відпочивальниках. Ну, Україна ж їм погана була, так шо доведеться взимку прикладати до голодного живота портрет Путіна. А кому не допоможе, той не патріот.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/969

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:58    128
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович