22.11.2023 08:00
Просмотров: 509

10 хороших новин на 21 листопада

10 хороших новин на 21 листопада

● Непереможна українська армія помстилася копрокадаврам за атаку на нашу 128-му, причому дзеркально. Лапті виявилися настільки тупі, що накривши наших на шикуванні, за кілька днів влаштували своє. 810 бригада російських морпіхів з огоньком відсвяткувала день російських військ та артилерії.

Прилетіли такі подарки, що від радості розірвало 25 і пошарпало ще сотню лаптів. Причому вони від такого повороту подій настільки ох#їли, що втрати визнали тільки сьогодні, приписавши туди ще якусь актрису, яка мучила їх перед смертю своїми виступами.

Шкода, що це була не Чичерина, ̶х̶о̶ч̶а̶ ̶в̶о̶н̶а̶ ̶в̶ж̶е̶ ̶в̶б̶и̶т̶а̶,̶ ̶я̶к̶ ̶м̶і̶н̶і̶м̶у̶м̶ ̶о̶с̶т̶а̶н̶н̶і̶х̶ ̶р̶о̶к̶і̶в̶ ̶п̶’̶я̶т̶ь̶ ̶

● Снайпер СБУ встановив світовий рекорд результативного пострілу, забаранивши лаптя з відстані у 3800 метрів

● США виділили нам ще ніштяків на $100 млн: Хаймарс, Тови, Джавеліни – все за класикою. Німеччина сьогодні підкинула до цього ще снаряди, міни і чотири Іриски.

● У Чорному морі через шторм втопилося судно з російськими феросплавами. Дуже співчуваю екіпажу і власнику, (якщо вони не росіяни), але нех#й співпрацювати з людожерами, це шкідливо для карми.

● Наша постійна рубрика «депушкінізація». Варто було Каміну вилучити з Держреєстру Щорса і Пушкіна, як Пушкіна вилучили з постаменту. Робимо ставки, коли приберуть Щорса і без коня чи з конем. Я за те, щоби коня залишити, він, на відміну від Щорса, істота шляхетна і породиста.

До речі, русня ледь не поламала памятник Катькі №1, який в Одесі після демонтажу акуратно відтягли до Одеського художнього музею на зберігання у металевому коробі. Під час обстрілу Одеси короб деформувало ударною хвилею і любимиці Путіна ледь не відірвало голову

Ну і депушкінізація церкви. Суд нарешті вигнав московських попів зі Здвиженської церкви у Кам’янець-Подільському. Тепер цю старовинну красунечку передадуть заповіднику, а служитиме у ній ПЦУ.

До речі, обережно з московськими попами, вони кусаються. У Чернігові на дитинці піп церкви, що має перейти до ПЦУ, військового вкусив, людині тепер мабуть уколи від сказу робитимуть

● У Криму підрізали Царьова. Але поки я добралась до дайджеста новин ця сука вже встигла оклигати. Треба писати частіше (або різати глибше).

Це наша постійна рубрика «командырявые». У Луганську з другої спроби ліквідували ексначальника «народної міліції ЛНР» Філіпоненка. Почвара особисто катувала наших людей.

Полковника Петраша, який командував 5 гвардійським зенітно-ракетним полком 98 дивізії, запакетили давно і поховали тихо, як подохлу від сказу свиню, тому спливло це тільки нещодавно.

А у Криму чмобікі збунтувалися проти свого замкомполкі Мусурбекова, начистили йому ї@альник і оперативно відступили до Краснодарського краю. Полковник Мусурбеков стараннями кримських лікарів помер від травм і пережитого сорому.

● Наша постійна рубрика «горящая росія». Полихало як у пеклі, тож сьогодні буде тільки мякотка. Згорів військовий шпиталь у Білгородській області. Військова частина У Курганинську Краснодарського краю. Масивна пожежа була на Котовському пороховому заводі у Тамбові і русні пощастило, що взагалі досі існує Тамбов. Ще горіло у Конструкторському бюро машинобудування у Підмосков’ї, де роблять кинжали та іскандери. В двох останніх випадках наша розвідка особливо старанно робить покерфейс, кажучи, що це не ми. Там така посмішка, Мона Ліза навіть рядом не стояла

● Плавзасоби ЧФ РФ у Севастополі продовжують піддаватися нетерпимим нацистським і фашистським нападкам з боку київського режиму, артилерію якого російська армія вдавила аксельбантами з парадної форми ще у перші дні денацифікації. Ударом по суднобудівному заводу «Залив» у Керчі було закінчено бойовий шлях ракетного корабля «Аскольд», який, втім, так і не встиг початися, бо його тільки встигли добудувати. А ця ї@уча лоханка, як ви знаєте, мала стріляти ракетами калібр. Ще потім утопили як мінімум двійку десантних катерів проєкту «Серна» та «Акула»

В Севастополі з цього приводу панують @лядство, пьянство, баловство з кортиками і конспірологічні теорії. І це ще тільки серед дружин офіцерів гарнізону

● У Донецьку прилетіло у будівлю щойно зареєстрованого «Центру безпілотних систем» абізянії. А у Скадовську благодатний вогонь спустився на військове слідче управління СК РФ, зробивши аутодафе 20 офіцерам.

● Ну і наостанок традиційна крінжатина. На рейсі Владивосток – Москва чмобік у пасажирському літаку спіймав білку що з ним летять бандерівці. Відбитий кірпічами, пляшками і пустими басейнами мозок десантника сигналізував йому, що треба терміново висаджуватися. Побігавши по салону і так і не знайшовши вихід для тих хто з парашутом, він вибив двері у кабіну пілота, який тепер ще довго ходитиме під себе замість рейсів. Літка екстрено посадили, скажену рембу скрутили і передали після посадки ветеринарам.

До речі, інший літак, який став ламатися, бо нема техобслуговування, бо санкції, і який русня взяла у лізинг і не повернула, бо русня, зробив екстрену посадку у полі неподалік Новосибірська. За два місяці його так і не змогли полагодити і тепер просто обнесли парканом, ніби так і замислювалося.

От вам і символ сучасної Росії у цій війні

Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/966

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович