05.04.2024 08:00
Просмотров: 305

10 хороших новин на 5 квітня

10 хороших новин на 5 квітня

● Непереможна українська армія підняла український прапор над Шабельним, Піщаним і Дегтярним на Харківщині. Більше не сіра зона, а знову жовто-блакитна

● Чехія психанула і замість 800 тис. снарядів знайшла для нас мільйон. І першу партію у війська відправлять не у червні, а у квітні.

Ще й Фінляндія готує пакет допомоги на 188 млн євро: системи ППО, і боєзапас для артилерії великих калібрів. Так шо вже зовсім скоро у русні відкривається сезон шашликів.

● Наша постійна рубрика «горящая росія». Полихає на машинобудівному заводі «Уралмаш» - одному з найбільших на болотах. Поряд було знайдено симпатичне гусяче пір’ячко.

Згодом таке ж пір’ячко знайшли на підмосковному заводі «Електроізоліт». За дивним збігом і там і там роблять годяще для війни обладнання.

У Ростові загорівся термінал з краденим зерном. По ідеї мала згоріти від сорому русня, яка його туди натаскала, але в інфузорії-лаптя, як відомо, немає вищої нервової діяльності, тому спалахнуло збіжжя

● У Старобільську від любові до росії нарешті розірвало колаборанта Валерія Чайку, який обіймав посаду заступника голови центру з обслуговування освітніх організацій "ЛНР". Не страшно, що ви ніх#я з цього не зрозуміли, Чайка теж ніх#я не розумів, але сподівався встигнути накрасти і з’ї@ати з абізянії поки її не деокупували. З цим теж не вдавалося, він завжди був невдахою, тож і розірвало його у Ниві, а не в якомусь там Геліку.

● Татарстан нарешті доєднався до чатіка. Завдяки найкращим карателям хунти з СБУ і ГУР там прилетіло і на одному з п’яти найбільших росіянських НПЗ "Танеко" в Нижньокамську, і на завод дронів в Алабузі.

Що особливо примітно, дрони над Танеко збивала героїчна російська ППО. Да так вдало, що вдарило якраз по основній установці, яка відповідає за половину переробки нафти на підприємстві. Після цього Мінніханов заявив татарстанцям, що захищати себе від прильотів вони мають самі, бо руйнувань тоді точно буде значно менше

В Алабузі ж дрон упав на цивільний гуртожиток, де мирні студентики політеху мирно робили шахеди, які потім мали вбивати українців. Який жахливий акт тероризму, ми так співчуваємо, хоч гопака танцюй

● Євросоюз заборонив польоти над своєю територією турецькій авіакомпанії Southwind, яка була пов'язана із Росією. Туреччина, кажуть, дуже незадоволена і одразу появилися новини про переговори з болотами щодо обміну полонених кримських татар. Так шо може ще поторгуємося.

● Розвідка Туманного Альбіону повідомляє, що через санкції русня купує товари для військової промисловості на 60% дорожче. Власне хотілося б, щоби зовсім не купувала. Власне хотілося б, щоби всі, хто не проти війни, там подохли в муках від холери, але хай хоч так. Розвідники кажуть, що санкції обмежують росіянцям кількість країн, з якими вони можуть торгувати, а ті стягують надбавку до ціни понад 60% за експорт підсанкційних товарів. І велика та могутня росія надуває щоки, пижиться, але все одно сплачує скільки скажуть, поки нах#й не послали.

Як там з цінами, русня? В магазинах по пів яйця ще не продають?

● Наша нова постійна рубрика «щасливий случай». У Московській області зійшли з рейок 10 вантажних залізничних вагонів. А у Пітері чогось сказала кря електропідстанція, 12 тищ лаптів без світла.

● НПЗ Лукойла у Кстово, який нещодавно так добре потеребонькали українські дрони невідомого походження, тепер не може поремонтуватися, бо санкції. Виведену з ладу установку відремонтувати може лише американська UOP, але вона відмовляється, бо там самі лише русофоби. Китай може, але цей братський народ заломив таку ціну, що хоч святих виноси. Так шо вполовину довелося скоротити виробництво бензину, мінус $100 млн доходів щомісяця. Кругом, кругом одні врагі…

● А в Одесі площу імені Катьки №2, яка знищила Запорізьку Січ, нарешті зібралися перейменувати. І знаєте шо? Ніхто не проти

Пам'ятайте! Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/1032

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович