26.03.2024 07:01
Просмотров: 159

Без потужного флоту Україна змусила бойові кораблі чф рф утекти з території Криму, - Вадим Скібіцький

Без потужного флоту Україна змусила бойові кораблі чф рф утекти з території Криму, - Вадим Скібіцький

Все частіше з узбережжя тимчасово окупованому Криму надходять новини про успішне вогневе ураження об’єктів чорноморського флоту держави-агресора росії.

Завдяки українським морським дронам ГУР МО України Magura V5 на дно пішли розвідувальний корабель “іван хурс”, десантні судна “акула” та “серна”, ракетний корабель “івановєц”, великий десантний корабель “цезарь куніков” та патрульний корабель чф рф “cєрґєй котов”. Нещодавно вони ж уразили судноремонтний завод чф рф у Севастополі, де, серед іншого, був пришвартований великий десантний корабель ворога “ямал”.

“Українські дрони з кожним разом стають ще кращими, ще потужнішими, ще точнішими. Це та загроза, яка постійно тримає російську федерацію в напруженні”, - сказав у документальному проєкті "ГУР. Битва за море. Всі дороги ведуть в Крим" національного телемарафону "Ми – Україна" представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Він зазначив, що унікальний морськй дрон Magura V5, названий на честь слов'янської богині війни – це суто українська розробка, якою керують українські фіхівці.

“У світі такого досі ніхо не робив. Україна, після того, що відбулося у лютому 22-го року, без потужного флоту змусила росію втікти – змусила бойові кораблі чф рф втікти з території Криму”, - підкреслив Вадим Скібіцький.

Також він повідомив, що українські воєнні розвідники постійно здійснюють моніторинг перміщення кораблів окупантів.

“Усе що стосується переміщення бойових кораблів та катерів рф постійно моніториться для того, щоб своєчасно виявити, передати інформацію і знищити ворожий військовий об’єкт… Це маленькі цеглинки, які закладаються у великі стратегічні операції – звільнення усіх наших окупованих територій“ , – підсумував Вадим Скібіцький.

Джерело: gur.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович