Сегодня 09:53
Просмотров: 98

Фейк: «США вивозили зразки біоматеріалів з України через Молдову»

Фейк: «США вивозили зразки біоматеріалів з України через Молдову»

Брехня: міноборони росії викрило імена усіх причетних до вивезення біоматеріалів із України до США. До схеми з транспортування також долучили Молдову. Про це пишуть пропагандисти кремля.

Правда: це повідомлення продовжує серію фейків, за допомогою яких пропаганда намагається просунути ідею про те, що Україна нібито «в перспективі може використовувати біологічні речовини», відреагували у молдовському МЗС, пише (https://newsmaker.md/rus/novosti/eto-vydumka-vlasti-moldovy-oprovergli-informatsiyu-o-tranzite-biomaterialov-iz-ukrainy/) NewsMaker.

- У російському онлайн-середовищі поширено неправдиве та маніпулятивне повідомлення про включення Молдови до передбачуваної схеми масового експорту біологічного матеріалу. Ця інформація – чиста вигадка, – наголосили в дипломатичному відомстві.

У МЗС додали, що це «неправдива інформація, спрямована на створення плутанини з метою дискредитації влади Молдови та європейського шляху країни».

Також у спростуванні зазначено, що Молдова суворо дотримується всіх міжнародних норм щодо запобігання поширенню біологічної зброї.

Джерело: https://t.me/spravdi/41232

Новости портала «Весь Харьков»


Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович