Сегодня 06:19
Просмотров: 165

Канцлер Німеччини Олаф Шольц прагне примусити Україну до миру з росією за всяку ціну. Опозиція проти

Канцлер Німеччини Олаф Шольц прагне примусити Україну до миру з росією за всяку ціну. Опозиція проти

La Repubblica із посиланням на джерела:

За інформацією журналістів, після нищівної поразки соціал-демократів на виборах у Тюрінгії та Саксонії, а також в очікуванні ймовірної поразки у Бранденбурзі, Шольц прагне поліпшити власний політичний імідж і "увійти в історію як "канцлер миру".

Для чого вирішив "розіграти українську карту".

"Шольц працює з деякими своїми однопартійцями над своєрідними "Мінськими угодами", які передбачають можливість передачі москві частини української території.

Передбачається, що Київ погодиться. Джерело говорить, що "канцлер хоче схилити Україну за всяку ціну", — йдеться у матеріалі.

Досягти цього Шольц планує, поступово зменшуючи допомогу Україні.

Так, нещодавно у Німеччині спалахнув скандал через заморожування усіх нових заявок на військову допомогу для нашої країни.

Хоча Шольц запевнив, що вже погоджені обсяги допомоги будуть надаватися вчасно і безперебійно, опозиція звинуватила уряд канцлера у "замаскованому відступі від України".

Напередодні канцлер Німеччини заявив, що настав час говорити про якнайшвидше закінчення війни.

За словами Шольца, він мав "хорошу" розмову із президентом України Володимиром Зеленським, обидва погодилися, що на наступному Саміті миру має бути росія.

"Крок канцлера був передбачуваним, оскільки він вписується в стратегію частини СДПН тонко підштовхнути Україну до фейкового миру на умовах росії, в якій підтримка поступово зменшується, залишаючи місце переговорам.

Шольц хоче зобразити себе канцлером миру, але водночас він погіршує ситуацію в Україні і тим самим послаблює безпеку Європи і Німеччини", — заявив депутат Бундестагу Родеріх Кізеветтер (ХДС/ХСС).

Джерело: https://t.me/znua_live/166157

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович