03.06.2024 08:38
Просмотров: 269

Мережі американських новин відмовилися від трансляції брехливої ​​промови Трампа

Мережі американських новин відмовилися від трансляції брехливої ​​промови Трампа

Пан Трамп почав говорити у своїй звичній дискурсивній манері прикриття. Він розв’язав низку неправдивих заяв щодо свого процесу на Манхеттені, нападаючи на свідків, називаючи суддю «дияволом» і неправдиво звинувачуючи президента Байдена в причетності до судового переслідування.

NBC показував пана Трампа в ефірі протягом 20 хвилин, перш ніж ведучий Лестер Холт перервався. «Нам сказали, що це буде прес-конференція», - сказав він глядачам, перш ніж залучити двох юридичних аналітиків для аналізу та перевірки фактів. «Немає жодних доказів того, що за цим стоїть Байден», — сказав пан Холт.

ABC і CBS не переривали своїх регулярних шоу.

На MSNBC, де ведучі іноді відмовлялися транслювати пана Трампа в прямому ефірі, поява колишнього президента транслювалася приблизно 20 хвилин, перш ніж мережа припинила роботу. Пізніше на екрані з’явилося зображення: «Зауваження Трампа після вироку пронизані брехнею та нападами».

CNN транслювало пана Трампа протягом 18 хвилин, перш ніж перейти до сегмента перевірки фактів. Кілька каналів повідомили глядачам, що повернуться до зовнішнього вигляду пана Трампа, коли він почне спілкуватися з журналістами, але колишній президент не відповідав на запитання преси. The New York Times на своєму веб-сайті вела пряму трансляцію появи пана Трампа протягом приблизно шести хвилин, перш ніж перервати стрічку та продовжити публікувати письмові оновлення у своєму блозі.

Fox News повністю транслювала виступ пана Трампа.

Під час передвиборчій кампанії 2016 року пан Трамп розлютив американських журналістів, коли дражнив «важливе оголошення», пов’язане з його минулою брехнею про місце народження Барака Обами. Мережі транслювали його слова в прямому ефірі, але поява швидко переросла в передвиборчу акцію.

---------

P.S.

Трамп створив акаунт у TikTok, хоча намагався заборонити цю соцмережу у США

Джерело: internetua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Июль
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович