Сегодня 06:28
Просмотров: 115

«мінськ підтримає Україну в разі польського вторгнення на її територію». Це – маячня

«мінськ підтримає Україну в разі польського вторгнення на її територію». Це – маячня

#спростуванняЦентру

Брехня: Варшава має конкретні посягання на території Західної України і якщо польські Збройні сили зважаться на введення військ на Волинь, мінськ підтримає місцеве населення, адже очевидно, що наступні – білоруси. Такі нісенітниці розповсюджує самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко.

Правда: наратив про те, що Польща нібито «зазіхає на території України», просувається росією та її союзником білоруссю від часів задовго до повномасштабного вторгнення. У такий спосіб москва і мінськ прагнуть створити кризу в українсько-польських відносинах і підірвати довіру українців до західних союзників.

Подібні заяви лунають особливо цинічно з вуст лукашенка, оскільки на початку повномасштабного вторгнення білорусь стала плацдармом для російських атак на Україну.

Зазначимо, так звані союзні відносини між москвою і мінськом президент України Володимир Зеленський раніше назвав «дипломатичною окупацією білорусі»:

- Те, що путін зробив у білорусі, – без жертв та без крові, поки що. Тобто вони союзницькі влади, де він повністю керує і силовим блоком, і військами у білорусі... Тобто це – дипломатична окупація незалежної держави, а також втрата суверенітету білорусі.

Від початку повномасштабного вторгнення Польща є надійним союзником України і жодних реальних доказів, які б спростовували цей факт, не існує.

Джерело: https://t.me/spravdi/41952

Новости портала «Весь Харьков»


Октябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

  • Доставка води в Харкові avita.ua - енергія природи у кожному ковтку

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович