Сегодня 17:00
Просмотров: 104

Оперативна інформація станом на 16.00 01.08.2024 щодо російського вторгнення

Оперативна інформація станом на 16.00 01.08.2024  щодо російського вторгнення

Від початку доби на фронті відбулося 76 бойових зіткнень. Наші захисники зупиняють ворога, тримають рубежі та руйнують плани росіян. Разом з тим, окупанти і далі активно діють на Покровському і Торецькому напрямках.

На Харківському напрямку відбулося дві ворожі атаки у районі Вовчанська. Триває бій. Ситуація контрольована.

На Куп’янському напрямку ворог протягом дня безуспішно намагався просунутися до наших позицій в районі Андріївки. Три атаки противника ще тривають неподалік Стельмахівки і Піщаного. Загалом на напрямку зафіксовано п’ять боєзіткнень. У райони Новоосинового і Петропавлівки окупанти скинули по авіабомбі.

Агресор збільшив кількість атак до трьох на Лиманському напрямку. Відбулися бойові дії поблизу Макіївки та Торського.

На Сіверському напрямку ворог двічі невдало намагався прорвати нашу оборону в районі Виїмки. Неподалік Спірного, Іванодар’ївки та Верхньокам’янського боєзіткнення ще тривають у п’яти локаціях. Ситуація контрольована.

На Краматорському напрямку наші захисники продовжують відбивати атаку окупантів біля Часового Яру. В районах Кліщіївки, Іванівського та Андріївки ворог зазнав втрат та відійшов.

На Торецькому напрямку відбулося 12 штурмів у районах Північного та Нью Йорка, де противник і зараз атакує. Також, окупанти отримали відсіч біля Залізного і Торецька. Останній і Диліївку вісім разів бомбардували КАБами. Окрім того, по Диліївці загарбники тричі били з озброєння армійської авіації.

Найбільша активність ворога наразі зберігається на Покровському напрямку. 36 разів за сьогодні тут розпочиналися зіткнення різної інтенсивності. Наразі ще тривають бої у дев’яти локаціях в районах Новоолександрівки, Іванівки, Воздвиженки, Свиридонівки, Желанного і Яснобродівки. Авіація окупантів била протягом дня КАБами по Іванівці, Новотроїцькому, Гродівці та Тимофіївці. Окрім того, терористи завдали чотирьох авіаударів НАРами у бік Олександрополя.

Тривають бої на Курахівському напрямку. Поблизу Красногорівки, Парасковіївки та Костянтинівки відбито чотири штурми - ворог зазнав втрат.

На Времівському напрямку агресор активних наступальних дій не проводив. Натомість, ворожа авіація завдала сім ударів біля Богоявленки, Новодонецького і Нескучного.

На Оріхівському напрямку відбулось два безуспішних для окупантів бойових зіткнення в районі Малої Токмачки. А близько півсотні некерованих авіаракет противник випустив у бік П’ятихаток, Гуляйполя і Лобкового.

На Придніпровському напрямку нашими захисниками відбито один штурм на лівобережжі Дніпра.

Українські війська контролюють ситуацію та виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення та у тилу.

Приєднуйтеся до Сил оборони! Переможемо!

Слава Україні!

#stoprussia

Джерело: facebook.com/GeneralStaff.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Август
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович