31.08.2023 07:32
Просмотров: 348

Орбан знову наговорив

Орбан знову наговорив

У інтерв'ю ексведучому Fox News Такеру Карлсону, який підтримує рф, премʼєр-міністр Угорщини Орбан сказав, що Захід має укласти угоду із президентом рф щодо безпеки України, яка не повинна включати ні повернення Криму, ні членство України в НАТО.

Також він заявив, що Україна не має шансів перемогти росію у війні.

Не знаємо як в Угорщині, але Україна не торгує ні своїми територіями, ні своїм суверенітетом, — речник МЗС Ніколенко у відповідь на нові скандальні заяви угорського прем’єра Орбана.

В інтерв’ю колишньому ведучому Fox News Такеру Карлсону прем’єр запропонував домовлятися з путіним і скептично поставився до перспектив перемоги України у війні.

"Ми повинні укласти угоду з росіянами про нову архітектуру безпеки, щоб забезпечити безпеку і суверенітет України, але не членство в НАТО", — заявив Орбан.

На його думку, росіяни мають вирішальну перевагу у кількості людей. Тож Україна "на шляху до програшу війни" і не зможе повернути Крим.

"Найкращим шансом на мир є повернення до влади Дональда Трампа та припинення військової підтримки України", — додав прем'єр.

У МЗС відповіли, що почали сумніватися в послідовності позиції угорського прем’єра, оскільки Орбан "давно не закликав припинити постачання зброї до України та узаконити агресію росії".

"Ми не знаємо як там в Угорщині, але Україна не торгує ні своїми територіями, ні своїм суверенітетом. І світ не буде торгувати.

А російське керівництво, яких би воно не залучало публічних адвокатів, неодмінно понесе відповідальність за все заподіяне українцям зло", — додав Ніколенко.

Джерело: https://t.me/znua_live/109970

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович