13.02.2024 06:10
Просмотров: 280

Поляки, зерно і наші фермери

Поляки, зерно і наші фермери

Крайнє інтерв’ю путіна Такеру Карлсону дуже чітко показало, що Польща — наступна ціль після України. путін згадав її 36 разів. І навіть похвалив Гітлера за Гданськ. Мовляв, не віддали добром місто ща проханням фюрера — правильно зробив, що напав. Заодно і Другу світову розпочав.

Оці провокації на кордоні з розрізанням фур і висипанням нашого зерна — поза межами здорового глузду. І гра поза межами правил. Тому наш уряд має чітко пояснити, чому такі ігри ганьба. А заодно — незле було би провести кілька фотовиставок на тему, як фермери нині засівають поле на мінах, збирають збіжжя під обстрілами. А інколи — окупанти спеціально потім спалюють елеватори.

Також не зле було би показати фермерів, які зараз стали військовими — тобто поміняли любимий трактор на військову машину. Показати фото закатованих фермерів та їх родин.

Бо оце «це зерно корпорацій, а не фермерів» у твітері — просто дніще.

Заодно має бути чіткий меседж.

путін чітко оголосив, що наступна ціль у разі програшу України — Польща. Кілька поколінь сучасних р&с7ян виросли на ідеї взяти Берлін знову. Про це їхні фільми, пісні, програми і тікток… Маршрут на Берлін пролягає через Україну і Польщу. І за задумом путіна — найкраще брати той Берлін якраз руками українців, а потім і поляків.

Тому у цьому випадки, закатовані фермери будуть не лише десь у Запорізькій та Харківській областях. Вони будуть під Краковом і Варшавою. А іхнє зерно продадуть північним корейцям, аби побільше снарядів давали. Ще китайцям — щоб давали всякі сучасні ніштяки на фронті. І трошки мешканцям Африки, щоб закрили рот і голосували на ООН, як треба. А особливо активних — повезуть на Катинь. Це ж було вже!

Цього упиря Меклера треба оголосити персоною нон-грата в Україні. А то дядько втратив ринки рф і Б. І намагається помародерити на нас.

https://www.facebook.com/marina.danilukyarmolaeva

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:33    122
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович