Сегодня 08:00
Просмотров: 103

Трамп збрехав Маску під час інтерв'ю щонайменше 20 разів, — CNN

Трамп збрехав Маску під час інтервю щонайменше 20 разів, — CNN

Кандидат у президенти США Дональд Трамп під час інтерв'ю американському мільярдеру Ілону Маску збрехав щонайменше 20 разів. Це, зокрема, стосувалося допомоги Україні, злочинності та інфляції в США.

Про це повідомляє CNN.

️Брехня Трампа в інтерв'ю Маска

Видання зазначило, що під час інтерв'ю Трамп безапеляційно наводив "факти", які неодноразово спростовували у США раніше. Крім того, він заявив, що європейські країни занадто мало допомагають Україні порівняно з Америкою.

За його підрахунками, США відправили в Україну допомогу на 250 мільярдів доларів, тоді як Європа нібито близько 71 мільярда. Однак насправді, як зазначає видання, допомога європейських країн перевищує допомогу від США вдвічі.

Також експрезидент США заявив, що "рівень злочинності в Америці зашкалює". Однак дані ФБР свідчать про те, що насильницькі та майнові злочини в країні за останні два роки суттєво скоротилися. Тому, радше за все, за останні роки рівень злочинності не змінився взагалі, хоча насправді він навіть дещо знизився.

Також колишній очільник США стверджує, що в країні "найгірша інфляція за останні 100 років". Однак і ця думка піддається сумнівам.

"У червні 2022 року рівень інфляції у США досяг піка в 9,1%. Такий же рівень фіксувався у 1981 році, тобто "далеко не за 100 і навіть не за 48 років". По-друге, з червня 2022 інфляція у США різко знизилася й у липні 2024 року становила 3,2%", — йдеться у матеріалі.

CNN також зазначає, що Трамп погано орієнтується як у внутрішніх справах США, так і у зовнішній політиці. І така кількість брехні фіксується, попри те, що судові справи Трампа та його заяви стосовно них лишили осторонь.

------------

У США профспілка висунула федеральні звинувачення проти Трампа та Маска

У США Профспілка United Auto Workers у вівторок висунула федеральні звинувачення проти кандидата у президенти США Дональда Трампа та генерального директора Tesla та власника соцмережі X Ілона Маска за погрози залякати працівників, які оголосили страйк.

Про це пише CNN.

Під час інтерв'ю Трампа з Маском вони обговорили потенційну роль Маска в адміністрації Трампа в разі його переобрання. Трамп назвав Маска «різником» і похвалив його за антипрофспілкову позицію.

Трампа: «Я дивлюся на те, що ви робите, ви приходите і просто кажете: «Хочете звільнитися?». Вони страйкують - я не буду називати назву компанії - але вони страйкують, а ти кажеш: «Все гаразд, ви всі йдете. Ви всі йдете. Кожен з вас йде».

Маск розсміявся і відповів «так».

Профспілка робітників США, яка нещодавно підтримала віце-президента Камалу Гарріс на посаду президента, в понеділок подала окремі звинувачення проти Трампа і Маска в Національну раду з трудових відносин.

У звинуваченнях стверджується, що колишній президент і генеральний директор Tesla «втручалися, обмежували або примушували працівників», які здійснювали своє право на організацію проти компанії, «припускаючи, що він звільнить працівників, які беруть участь у захищеній узгодженій діяльності, включаючи страйк».

Президент UAW Шон Фейн, різкий критик Трампа, раніше називав Трампа «коростою».

«Коли ми говоримо, що Дональд Трамп - короста, ми маємо на увазі саме це. І Трамп, і Маск хочуть, щоб люди з робітничого класу сіли і заткнулися, і вони відкрито сміються з цього. Це огидно, незаконно і абсолютно передбачувано з боку цих двох клоунів», - сказав Фейн.

Кампанія Трампа назвала звинувачення UAW політичною оркестровкою з боку «босів з особливими інтересами демократів».

«Цей безпідставний позов є безсоромним політичним трюком, спрямованим на те, щоб підірвати переважну підтримку президента Трампа серед американських робітників. Президент Трамп зміцнив нашу економіку і досяг результатів від імені забутих чоловіків і жінок Америки, і він зробить це знову, коли буде переобраний 5 листопада», - заявив старший радник кампанії Трампа Брайан Г'юз.

Джерело: segodnya.novyny.live, ua.news

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Август
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович