Сегодня 08:38
Просмотров: 117

Ядерна зброя перетворюється на інструмент збереження влади серед диктаторів

Ядерна зброя перетворюється на інструмент збереження влади серед диктаторів

6 серпня у роковини бомбардування Хіросіми в 1945 році відзначається Всесвітній день боротьби за заборону ядерної зброї.

▪ Україна послідовно дотримується принципів нерозповсюдження і ядерного роззброєння. Ми добровільно відмовилися від третього у світі ядерного арсеналу.

▪ На жаль, гарантії безпеки, які отримала Україна в обмін на відмову від ядерної зброї, виявилися недієвими. На нас напала одна з держав-гарантів.

▪ Ідея ядерного роззброєння базувалася на вірі у систему міжнародної безпеки і дотриманні країнами взятих на себе зобов’язань. Після російського вторгнення в Україну такої віри більше немає.

▪ Український тренд ядерного роззброєння змінився на протилежний: нові держави намагаються створити свої ядерні програми, росія повернула ядерну зброю в Білорусь – країну, яка колись так само відмовилася від ядерного арсеналу, як і Україна.

▪ Тривалий час ядерна зброя вважалася засобом стримування війни. Сьогодні бачимо, як вона перетворюється на інструмент збереження влади диктаторськими режимами та засіб залякування неядерних держав.

▪ москва безвідповідально і безсоромно вдається до ядерного шантажу. росія провалила іспит на зрілість як країни, яка може володіти ядерною зброєю. В інтересах людства – денуклеаризація рф.

Джерело: https://t.me/spravdi/40636

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Август
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович