Сегодня 09:48
Просмотров: 102

Кількість заміненого обладнання на підстанціях вже зараз дозволяє транспортувати зимові обсяги електроенергії — "Укренерго".

Кількість заміненого обладнання на підстанціях вже зараз дозволяє транспортувати зимові обсяги електроенергії — Укренерго.

Лише за минулий рік енргетики замінили стільки трансформаторного обладнання, скільки європейські оператори співставних енергосистем, наприклад, Польщі, міняють за десять років.

"Ремонтні бригади "Укренерго" встановлюють рекорди, замінюючи високовольтне обладнання у чотири-п’ять разів швидше, ніж європейські колеги.

До прикладу, середній термін збирання, монтажу та підготовки до включення в роботу автотрансформатора у Європі складає три місяці. Спеціалісти "Укренерго" можуть це зробити за три тижні, включаючи час на переміщення.

У нас зараз накопичений величезний досвід оперативного відновлення підстанційної інфраструктури, якого немає більше ні в кого", — зазначає т.в.о. голови правління НЕК "Укренерго" Олексій Брехт.

На відео — роботи з монтажу та підготовки до включення нових автотрансформаторів на підстанціях "Укренерго" в південному регіоні.

Автотрансформатор — ключовий елемент у транспортуванні електроенергії від об’єктів генерації (електростанцій) до мереж операторів системи розподілу (обленерго).

Його завдання — адаптувати напругу до передачі мережами відповідного класу.

Таке обладнання унікальне і дороговартісне. На виготовлення одного автотрансформатора потрібно 6-12 місяців, і робиться він зазвичай "під замовника", а не на вільний продаж.

Джерело: https://t.me/znua_live/168965

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 09:36    147
Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович