14.03.2024 08:03
Просмотров: 318

Папа «Пекінський»: Китай знову активував свою 5-ту колону «миротворців»

Папа «Пекінський»: Китай знову активував свою 5-ту колону «миротворців»

Київ та західні партнери організовують мирний саміт: мета — знайти спільне рішення, як вгамувати агресивний російський імперіалізм. Водночас до форуму намагаються долучитися друзі кремля, аби конвертувати антипутінський саміт в антиукраїнський.

▶ ️Зустріч глав держав, що активно лобіюється Україною, змусила Пекін відправити своїх дипломатів по світових столицях. Їх завданням є озвучка хотілок москви як умов для участі в переговорах, стверджує South China Morning Post.

● Перша: Захід припиняє постачання зброї в Україну.

● Друга: Зеленський скасовує підписаний у жовтні 2022 року указ про заборону переговорів із путіним.

● Спойлер: джерела South China Morning Post в різних столицях ЄС заявили, що "цього ніколи не станеться", поки рф продовжує атакувати на фронті. Крім того, європейці вважають, що москва на саміті "буде настільки вимогливою і грубою, що все закінчиться до початку дискусії".

▶ ️Пекін не полишає надій запхнути кремль на той саміт, тому слідом за Китаєм на марш вийшла пʼята «колона блакитних касок»: це ті ж самі «миротворці з гранатою», які інформаційно супроводжували попереднє «мирне турне» спеціального представника Пекіна Лі Хуея: Орбан, Фіцо, Ердоган і… Папа Римський. Тоді вони називали бункерного "хорошим хлопцем", закликали зберегти йому обличчя та сісти з ним за стіл.

● Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган днями сказав, що його країна готова прийняти на своїй території "мирний саміт" щодо завершення війни в Україні, але лише в разі, якщо участь у ньому братиме і країна-агресор росія. Такої ж думки угорський та словацький премʼєри.

● Особливо смішно вийшло зі Швейцарією: як потенційна організаторка саміту, наполягає на запрошенні московії на «мирний форум», і водночас журналіст швейцарської телекомпанії RSI бере інтервʼю у Папи Римського і запитує про білий прапор для України. А понтифік догідливо підтакує телевізійнику: мовляв, Україна повинна знайти в собі сміливість капітулювати, погодившись на переговори. Ну зовсім не викупна історія вийшла.

▶ ️Ватикан уже пояснив, що понтифіка не правильно зрозуміли, і він говорив не про капітуляцію... і взагалі Папу, мовляв, підставили журналісти.

● Ватикану не звикати перепрошувати за слова Папи. Ще зовсім недавно Святий престол теж вимушений був заявити, що главу церкви неправильно зрозуміли. Пригадуєте, як Франциск вихваляв велич русні: «Жорстокість не притаманна російському народові… бо російський народ – це великий народ… Я маю велику пошану до російського народу, до російського гуманізму».

● А ще він молився за «невинно убієнну» Дугіну, збирався весною 2023-го побувати в рф, і саме з російського боку відвідати Донбас.

● Причина патологічного русофільства у надмірній чутливості Святого престолу до Китаю: Ватикан прагне добитися лояльності КНР в обмін на відновлення в Піднебесній унітарної китайської католицької церкви, а це — сотні мільйонів вірян.

● Саме тому сьогодні Ватикан поводить себе так, ніби Ісус Христос був китайцем, а його посланцем на землі став Сі. Папа Франциск відверто підігрує великій світовій диктатурі: зауважте, він не закликає путіна набратися хоробрості та вивести окупаційну армію з території України…

▶ ️Демократичному світові треба добре подумати, чи не шкодять молитви Ватикану демократії та безпеці. А заодно і знайти спільне рішення щодо того, чи може путін програти. Захід вже вирішив, що той не може виграти, але цього виявилося замало.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/950

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович