02.11.2023 08:58
Просмотров: 434

росіяни переплутали свою «могилізацію» з проєктом добровільного долучення до Сил оборони в Україні

росіяни переплутали свою «могилізацію» з проєктом добровільного долучення до Сил оборони в Україні

Дайджест Центру стратегічних комунікацій

«Київська влада обіцяє, що українці вирушатимуть на вірну смерть, минаючи військкомат». Так пропаганда інтерпретує плани Мінцифри України впровадити систему смарт-мобілізації, за якою людина сама обирає спеціальність, на яку вона бажає призватися у Сили оборони.

Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що насправді, – це навіть не про мобілізацію, а про обрання спеціальності, на яку людина хоче призватися. І не під примусом, а самостійно.

Щодо військкоматів, то за словами Федорова, людина дійсно не повинна йти до них. Вона може пройти онлайн-тест, прийти до рекрутера, який пояснить, де ця людина може служити. Після цього, якщо вона підходить за характеристиками, відбуватиметься навчання, в якому йде знайомство не просто з базовими речами, а фахові експерти з поля бою навчатимуть реальних речей.

Отже, про «вірну смерть» від пропагандистів знову мимо. Тим паче в рамках «пілотного проєкту». Але росіянам цього не второпати. Вони все міряють власними «м’ясними штурмами». Спочатку на рівні військкоматів, а потім – вже десь під Авдіївкою. І все це в рамках гібридної путінської «смарт-могилізації».

Джерело: https://t.me/spravdi/34364

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович