07.09.2019 11:06
Просмотров: 886

Нова команда “Укроборонпрому” ініціювала серію внутрішніх розслідувань щодо останніх подій в концерні

Нова команда “Укроборонпрому” ініціювала серію внутрішніх розслідувань щодо останніх подій в концерні

3 вересня поточного року журналістами "Бігус.інфо" оприлюднено інформацію щодо підписання екс-генеральним директором наказу про зміну статуту Державної компанії "Укрспецекспорт".

Відповідно до оприлюдненої інформації, зміни до Статуту "Укрспецекспорту" суттєво обмежують повноваження Концерну з управління підприємствами-спецекспортерами.

"У нас була інформація про ці зміни ще до мого призначення. Як тільки ми отримали повноваження, одразу почали заходи по виправленню цих змін. На даний момент ситуація на підприємствах-спецекспортерах під повним контролем Концерну. Я вже дав доручення провести службове розслідування щодо обставин підготовки та прийняття змін до статуту та відповідності дій посадових осіб Концерну, які впровадили ці зміни, вимогам чинного законодавства. Щодо цієї ситуації проводиться внутрішнє розслідування. У разі встановлення протиправних чи незаконних дій, ми будемо звертатися в правоохоронні органи", – прокоментував ситуацію генеральний директор Концерну Айварас Абромавичус.

Окрім того, Айварас Абромавичус ініціював службове розслідування обставин появи в пресі документів, що стосуються зовнішньоекономічного контракту ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт", які ймовірно можуть містити інформацію з обмеженим доступом та комерційну таємницю. Для цього в Концерні створена спеціальна комісія з числа працівників Департаменту безпеки, Департаменту юридичної підтримки та правової експертизи.

"Інформація стосувалась одного з контрактів на постачання військової техніки, але сама суть контракту була спотворена і представлена у негативному світлі. Подібні інформаційні диверсії призводять до дискредитації Концерну і його учасників, а це напряму впливає на репутацію наших спецекспортерів, які й так працюють в умовах шаленої конкуренції, в першу чергу, з компаніями країни агресора", – вважає генеральний директор Абромавичус.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович