17.09.2023 08:46
Просмотров: 319

Що пишуть сьогодні на Заході

Що пишуть сьогодні на Заході

● Sky News: Коли ЗСУ вдасться вийти на узбережжя Азовського моря - або хоча б підійти досить близько, це скоротить російські сили вдвічі, а на сухопутній ділянці між Кримом та Донбасом може статися розгром російських військ, - військовий експерт Шон Белл. Україна тримає більшу частину своїх західних танків та підготовлених військ у резерві, очікуючи на прорив на певній ділянці фронту і тепер, зважаючи на все, частина цих танків прямує для участі у прориві.

Вже прямує? Я б не поспішав з такими заявами щоб не наврочити, але віра західних експертів у ЗСУ не може не надихати.

● Reuters: Київ проводитиме більше атак безпілотників на російські військові кораблі та інші об`єкти - у 2023 році виробництво безпілотних літальних апаратів в Україні збільшилося більш ніж у 100 разів у порівнянні з минулим роком. До кінця цього року, якщо порівнювати з попереднім, буде збільшення приблизно в 120-140 разів.

Оптимістичний прогноз. Знаєте, як рускіє кажуть своїм вбивцям? "Работайтє, братья!" Наша, ціль - зробити кожного такого "брата" двухсотим. Працюйте, бандерівці!

● Kyodo: Японія приймає на лікування ще двох поранених військовослужбовців України. Наприкінці вересня солдатів відправлятимуть до Центрального шпиталю ССО у Токіо. Один із двох солдатів втратив ногу, а інший – обидві.

Вже в роботі. Додаткові кошти та умови цим героям будуть.

● BBC: В анексованому Криму продають нерухомість українських бізнесменів. Серед об'єктів – квартира Зеленського.

О, я вже знаю схему. Цю квартиру зараз викупить Є@#$%, а після звільнення Криму продасть 3*&^%$#@#@# - тільки дорожче. Якщо не посадять.

● CNN: Понад 30 тисяч віруючих приїхали в Умань відзначити Рош ха-Шана - єврейський Новий рік. У місцях масового скупчення прочан цілодобово чергує поліція Ізраїлю спільно з Нацгвардією України.

Скажу трохи блюзнірську річ, але жителі Умані ще ніколи не були так раді цьому паломництву - з такою системою ПРО вони кілька днів можуть спати спокійно. Хоча кривавих вбивць з Кремля і це може не зупинити.

● Денніс Солтис (Канада): Стає очевидним, що так званий літній контрнаступ України насправді не є сезонним і триватиме до зими. На цьому етапі рано оголошувати наступ провальним. Ба більше, кампанія йде задовільно, і очікуються нові значні успіхи до кінця року. У той час як загартовані в боях українські військові просуваються вперед, вкрай важливо, щоб міжнародні партнери країни не втрачали рішучості і продовжували надавати військову допомогу, необхідну для забезпечення перемоги України.

Золоті слова!

● Bloomberg: Президент Колумбії Густаво Петро заявив, що кокаїн завжди був головним експортним товаром для країни.

Я навіть знаю країну, для якої кокаїн був і продовжує бути головним імпортним товаром. Лавров та Захарова не дадуть збрехати.

Джерело: https://t.me/Sharp_Ukraine/17438

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:58    128
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович