05.11.2023 08:46
Просмотров: 455

США та Європа почали "тихо говорити з українським урядом про можливість мирних переговорів з московитами" - що за цим стоїть?

США та Європа почали тихо говорити з українським урядом про можливість мирних переговорів з московитами - що за цим стоїть?

▶ ️Телеканал NBC News (https://www.nbcnews.com/news/world/us-european-officials-broach-topic-peace-negotiations-ukraine-sources-rcna123628) з посиланням на жменю анонімних джерел посіяв «зраду». 

«Розмови включали дуже широкі нариси того, від чого Україні, можливо, доведеться відмовитися (очевидно, йдеться про українські землі - «Орестократія»), щоб досягти угоди, сказали чиновники. Деякі з переговорів, які чиновники назвали делікатними, відбулися минулого місяця під час зустрічі представників понад 50 країн, які підтримують Україну, включно з членами НАТО, відомої як Контактна група з питань оборони України, сказали чиновники»

● Переговори нібито почалися на тлі занепокоєння американських і європейських офіційних осіб, що війна зайшла в глухий кут.

● Деякі військові чиновники США в приватному порядку почали використовувати термін «патова ситуація» для опису поточної битви в Україні, тому посадовці з США та ЄС почали обговорювати з Україною можливість проведення мирних переговорів з РФ.

● «Будь-які рішення щодо переговорів — за Україною».

▶ ️Найкраще відреагувати на цю інформацію варто свіжою цитатою міністра оборони Італії Гвідо Крозетто: «Час для проведення мирних переговорів між Україною і РФ іще не настав, але "надія помирає останньою", - Quotidiano Nazionale. (https://www.quotidiano.net/) Що маємо:

● Будь-яка війна завершується переговорами. Але якщо говорити про  «лагідний тиск» партнерів на Україну, то це, скоріше, додаткова політична опція в президентських виборах США. Адміністрація Байдена показує, що має декілька сценаріїв розвитку подій в Україні: від мегаоптимістичного до сопливого-песимістичного.  

● Україна готується до нової хвилі контрнаступу, коли зможе залучити всю обіцяну західну допомогу, включно з літаками, ракетами дальністю 200 км—300 км, достатньою кількістю систем ППО та РЕБ. Саме тоді й вирішуватиметься доля цієї війни. 

▶ ️Насправді, якщо ми прагнемо вилізти з теплової ванни про «2–3 тижні», то треба перехоплювати всі дані про перспективи війни, але при цьому вміти критично мислити.  А мислення підказує, що фінал путінського вторгнення в Україну може бути різним. Але ми й без ABS News це знали.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/899

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович