Сегодня 06:30
Просмотров: 193

Дві заяви з бельгійської столиці після засідання Ради Україна-НАТО

Дві заяви з бельгійської столиці  після засідання Ради Україна-НАТО

- Умеров: «Публічно у Брюсселі ніхто не висловлювався проти запрошення України до НАТО. Такого не було. Усі хочуть, щоб Україна була у НАТО. Я нічого негативного не почув».

- У ЄС та НАТО немає підтримки плану Зеленського, заявив міністр оборони Польщі:

"Великого ентузіазму ні на засіданні Ради ЄС, ні в штаб-квартирі НАТО щодо плану Зеленського і вступу України до Альянсу немає, оскільки ситуація на фронті дуже складна, існує величезна втома від війни", - заявив Владислав Косиняк-Камиш.

І Умеров, і його польський колега сиділи на одному засіданні, слухали одних спікерів, отримували однакову інформацію. А на виході кажуть протилежні речі. Все як завжди…

На цьому тлі я хочу повторити свій нещодавній висновок: наріжним каменем цієї війни є фундаментальний перегляд контурів світової системи безпеки. Розмову на цю тему без нової американської адміністрації не розпочати - це всі розуміють. Значить, треба чекати на вибори у США. Бо поруч з вищевикладеним загальні контури нової світової безпеки автоматично виводить розмову на визначення гарантій безпеки України.

Так що всі ці заяви до голосування у США можна взагалі не читати. Слів, сигналів, зустрічей і обіцянок у ці тижні може бути десятки, але вага їх вкрай мала. Чекати залишилось недовго.

Джерело: https://t.me/Ol_Sharp/20699

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Октябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

  • Доставка води в Харкові avita.ua - енергія природи у кожному ковтку

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович