01.01.2024 06:33
Просмотров: 565

Збереження Україною виходу до Чорного моря у кремлі оцінюють як загрозу

Збереження Україною виходу до Чорного моря у кремлі оцінюють як загрозу

▶ ️Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує щодо оцінок становища нашої держави з боку терористичної росії.

▶ ️Вказані оцінки військово-політичне керівництво держави-агресора використовує для планування подальших бойових та спеціальних дій у межах війни проти України.

▶ ️У кремлі акцентують увагу на скороченні фінансової допомоги для України з боку держав-партнерів.

▶ ️Водночас радники вождів терористичної росії застерігають від думки, ніби західна допомога наступного року припиниться ― «ето нєдопустімо і опасно».

▶ ️Утвердження прозахідного вектору розвитку України та збереження виходу нашої держави до Чорного моря оцінюється москвою як загроза, що в майбутньому може призвести до «гораздо больших проблем».

▶ ️Тотальну огиду і зневагу до росії в українському суспільстві московити характеризують як особливу небезпеку.

▶ ️Зокрема, на росії вважають критичним для себе перехід російськомовних громадян України на рідну мову.

▶ ️Суспільний консенсус, який виник в Україні внаслідок повномасштабного російського вторгнення, є джерелом глибокої фрустрації вождів у кремлі.

▶ ️Аби знову «привабити» колишніх прихильників росії серед українців, московські «стратеги» наголошують на необхідності представити «образ будущєго для украінцев прі разних сценаріях «сво».

Що саме мають на увазі в кремлі ― не уточнюють, але наголошують, що вирішити проблему всередині України на користь росії можна тільки «кардинальной смєной еліт і сіловимі чісткамі».

▶ ️Водночас, московити вважають, що довга війна в Україні при нинішній конфігурації глобальних сил може призвести до дестабілізації всередині самої росії, тож, схоже, у 2024 році держава-агресор посилить репресивну внутрішню політику.

Джерело: https://t.me/DIUkraine/3265

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович