14.08.2024 08:18
Просмотров: 156

Напад на ядерну державу: ЗСУ розмотали ще один фантомний страх Заходу

Напад на ядерну державу: ЗСУ розмотали ще один фантомний страх Заходу

Перетинаючи кордон Сумської та Курської областей, ЗСУ вкотре розсунули т.зв. червоні лінії ментальності НАТО: очільники Альянсу де-факто схвалили стратегію перенесення війни проти України на територію агресора. Це надзвичайно важливий, навіть — переломний момент,і тепер питання, коли в Сил Оборони будуть розвʼязані руки зовсім.

▶ ️Ядерна валізка путіна вже не виглядає загрозою вселенських масштабів, образ демонічного диктатора прокисає на очах.

Погрози ядерного удару переслідували Захід, наче прокляття, всі ці роки. Кожна вібрація в напрямку кремля, — чи то санкції, чи то поставки нової зброї Україні — розглядалися під лупою “агресивної ескалації” Путіна і загрози ядерного удару. Демократичний світ застрягав у заторах дискусій щодо танків і літаків, що вже говорити про атаки на росію... Вивірений шантаж Кремля працював довгі роки. Сміливий наступ ЗСУ на Курщину вкотре розвіяв всі сумніви в тому, що "червоні лінії путіна – лише слова, а росія – не така сильна, як заведено було вважати", пише The Guardian (https://www.theguardian.com/world/article/2024/aug/08/ukraine-justifies-attack-on-kursk-in-first-acknowledgement-of-its-russian-incursion).

«Україна має право захищати себе — і за потреби на російській території, як це зараз відбувається», — SPIEGEL. (https://www.spiegel.de/politik/deutschland/ukraine-krieg-deutsche-panzer-in-russland-und-berlin-ist-ploetzlich-ganz-gelassen-a-fae66647-6f5a-4b2c-b21b-43590a05253d)

«Що я думаю про Курськ? Сміливо, блискуче, гарно. Продовжуйте так само», — Американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем (https://t.me/V_Zelenskiy_official/11350).

● Прорив кордону запевнив наших заляканих партнерів в очевидному: ядерні погрози — це лише частина інформаційно-психологічної операції бункерного, а не реальна стратегія РФ. Тим паче якщо над душею у путіна сидить старший брат з Китаю, в плани якого ядерна зима не входить.

▶ ️Тепер дійсно слід розвʼязати руки ЗСУ: українські воїни вільні використовувати на території агресора Bradley, Leopard, HIMARS, але в чорний список заборон входять британські Storm Shadow, американські ATACMS, і на озброєнні досі немає Taurus. Схоже, це вже питання часу, але саме він — в особливому дефіциті.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/1020

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Август
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович